Marina Port Premià, el nou complex d'oci del Maresme

La zona comercial obre les seves portes aquest juliol amb la previsió de crear més de 1.600 llocs de feina

el nou complex d'oci del Maresme Marina Port Premià obre les portes després d'una inversió de 22 MEUR el nou complex d'oci del Maresme Marina Port Premià obre les portes després d'una inversió de 22 MEUR

La nova zona comercial, de serveis i oci que amplia i millora el port esportiu de Marina Port Premià (Maresme) entra en funcionament aquesta primera setmana de juliol, després de dos anys d'obres i una inversió de 22 milions d'euros. La seva posada en marxa suposarà la creació de més de 450 llocs de treball directes i 1.200 indirectes, i un impacte econòmic anual de 27 milions d'euros, segons un estudi de la Diputació de Barcelona i l'ajuntament de la localitat.

L'àrea consta de 18.000 metres quadrats de superfície distribuïts en sis edificis modulars que ocupen marques nacionals i internacionals com Aldi, Burger King, Drim, Veritas, Granier o La Jijonenca, entre altres operadors amb els que ja s'està negociant. El complex ha estat dissenyat sota criteris d'eficiència i estalvi d'energia per produir el mínim impacte ambiental i visual. Els edificis compten amb una coberta vegetal de baix consum hídric que optimitza la seva climatització.

L'objectiu de la nova zona comercial és oferir una experiència única al costat del mar, d'oci, serveis, comerç, restauració i activitat nàutica, amb espais verds i facilitats d'accés. Per facilitar l'afluència de visitants s'han habilitat 1.000 places d'aparcament, la meitat d'elles subterrànies, i millorat els accessos dels vehicles.

El nou espai del port neix amb la vocació de dinamitzar el comerç i l'oferta d'oci, no solament de la localitat, sinó de tota l'àrea del Maresme. A tan sol 20 minutos de Barcelona, té a prop importants poblacions com Premià de Dalt, Masnou, Cabrils, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Tiana i Mataró, que sumen més de 250.000 habitants.

Més informació
El Maresme impulsa EnXarxa per connectar empreses i administració
El Maresme, un peu a terra i un peu a mar
CaixaBank inaugura el primer centre d'empreses al Maresme
Avui et destaquem
El més llegit