Mercadona dóna 5.000 quilos d'snacks al Banc dels Aliments

Durant l'estat d'alarma, la companyia ha lliurat unes 336 tones de productes de primera necessitat a entitats socials i organitzacions benèfiques de Catalunya

Donació feta avui per Mercadona al Banc dels Aliments de les comarques de Girona | Cedida Donació feta avui per Mercadona al Banc dels Aliments de les comarques de Girona | Cedida

Mercadona ha fet efectiva avui l’entrega de 99.200 unitats d'snacks de llonganissa, xoriço i pollastre, que equivalen a 5.000 quilos, al Banc dels Aliments de les comarques de Girona, segons informen en un comunicat. Aquesta nova donació forma part de les que la companyia està duent a terme des del passat 27 de març, atesa la situació excepcional ocasionada per la covid-19.

Més info: Mercadona dóna 30.598 quilos de productes al Banc dels Aliments

En total, i fins a la data d’avui, ha lliurat prop de 336 tones d’aliments, tant secs com frescos, a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques d’arreu de Catalunya, el que representa 5.675 carretons de la compra. Mercadona dóna resposta així a la crida feta pels bancs dels aliments i reforça les donacions per ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes de les persones més necessitades. 

En aquest sentit, el president del Banc dels Aliments de les comarques de Girona, Frederic Gómez, ha posat en valor “l’aportació extraordinària d’aquest producte” en un context en què hi ha hagut “un increment d’entre un 10 i un 15% de beneficiaris en motiu de la pandèmia”.

Per la seva banda, el director de Relacions Externes de Mercadona a Girona, Santi Mont, ha posat de manifest que “amb aquesta nova donació feta avui s’hauran lliurat prop de 336 tones d’aliments a diverses entitats i organitzacions benèfiques d’arreu de Catalunya en poc més de sis setmanes per ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes dels col·lectius més desfavorits en aquesta situació de complexitat extraordinària que estem vivint”.

Avui et destaquem
El més llegit