Mercadona dóna 10.000 quilos de productes a Tarragona

La nova donació forma part de les que la companyia està duent a terme arreu de Catalunya com a conseqüència de la situació derivada de la covid-19

Mercadona fa la donació al Banc dels Aliments de Tarragona | Cedida Mercadona fa la donació al Banc dels Aliments de Tarragona | Cedida

Mercadona ha fet efectiva l’entrega de 10.000 quilos de productes de primera necessitat com ara llentia cuita (11.910 unitats) i arròs (2.520 unitats) al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, segons informa la cadena de supermercats en un comunicat. El passat 26 de maig i 9 de juny, Mercadona ja va fer efectius dos lliuraments de 13.500 litres de llet sencera i d’11.390 quilos de llegums cuites al Banc dels Aliments en aquest territori.

A més, la companyia lliura diàriament aliments als menjadors socials tarragonins amb els quals col·labora habitualment. De fet, en el que portem d’any i amb aquesta donació, la cadena de supermercats ha entregat 231.000 quilos de productes de primera necessitat a diverses entitats socials tarragonines. 

La nova donació forma part de les que la companyia està duent a terme arreu de Catalunya com a conseqüència de la situació derivada de la covid-19. En total, des de l’1 de gener i fins avui, ha lliurat més d’un milió (concretament 1.030.000) de quilos d’aliments, tant secs com frescos, i articles d’higiene personal als bancs dels aliments de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, a Creu Roja Catalunya, al banc de productes no alimentaris La Nau i a 35 menjadors socials, entre d’altres.

Del 1.030.000 quilos donat, prop de 750.000 quilos corresponen als mesos d’abril, maig i juny, període en què ha incrementat les donacions per ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes dels col·lectius més necessitats. Els productes donats han estat llet, llegums, arròs, pasta, carn i peix fresc envasat, fruita i verdura, iogurts i postres làctics, pa de motlle, cereals, i sucs i batuts refrigerats, entre d’altres. I pel que fa a articles d’higiene personal: xampús i desodorants per a adults així com xumets i mossegadors per a nadons.

Més informació
Mercadona dóna 28.200 unitats de llenties cuites a Creu Roja Catalunya
Mercadona dóna 5.000 quilos d'snacks al Banc dels Aliments
Avui et destaquem
El més llegit