Moventia adquireix Transports Pujol

La companyia vallesana integra l’empresa familiar de transport discrecional amb l’objectiu de créixer i diversificar la seva activitat

El grup Pujol obté actualment una facturació de 25 milions d'euros El grup Pujol obté actualment una facturació de 25 milions d'euros

Moventia ha tancat aquest dimecres la compra de Transports Pujol, empresa de transport discrecional i regular de viatgers i fins ara propietària de la família fundadora Pujol. Segons ha explicat Moventia, la integració d’aquesta empresa familiar té lloc dins l’estratègia de "creixement i diversificació" del grup en el sector de transport de viatgers.

El president de Moventia, Miquel Martí, ha destacat que la incorporació d'aquesta empresa "amb el bagatge, tradició i empenta" és "un pas més" dins l'estratègia de creixement del grup i aporta "sinergies i complementarietat" a altres empreses del grup, com Casas, Calella Moventis i Sarfa, que operen en l’àmbit del transport regular i discrecional.

Per la seva banda, el fundador de Transports Pujol, Robert Pujol, ha ressaltat que Moventia "és la millor alternativa de futur i per al creixement de la companyia".

Amb més de 65 anys d’experiència, el grup Pujol obté actualment una facturació de 25 milions d'euros i compta amb una plantilla que supera els 200 treballadors i una flota de 150 autocars que operen a Palamós, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Mataró, Barcelona i Salou.

Més informació
Moventia accelera en temps de crisi
Miquel Martí, el conductor de Moventia
Moventia celebra els seus 90 anys d'empresa
Avui et destaquem
El més llegit