La multinacional GFT busca 300 especialistes digitals

L'empresa alemanya amb seu a Sant Cugat incorporarà la meitat dels nous treballadors a Catalunya

GFT va inaugurar una nova seu a Sant Cugat el 2014, la més gran de tot l'Estat GFT va inaugurar una nova seu a Sant Cugat el 2014, la més gran de tot l'Estat

La multinacional alemanya GFT preveu contractar 300 especialistes digitals a l'Estat, amb la meitat de les incorporacions previstes a Catalunya, principalment a la seva seu principal, a Santa Cugat, i a la que té a Lleida. La resta s'integrarien en altres localitzacions de l'empresa, sobretot a Madrid, tot i que també hi ha seus a Alacant, València i Saragossa. Prop d'un centenar dels nous treballadors ja han estat seleccionats, i 200 més es buscaran en les properes setmanes per integrar-los durant l'estiu. "La demanda de projectes de transformació digital de bancs i asseguradores no para d'incrementar-se", ha afirmat el director de GFT a Espanya, Carlos Eres.

GFT fa projectes de transformació digital per al sector financer, però ara també per al logístic, industrial, agrícola, manufacturer o de l'automoció, i per això ha decidit ampliar plantilla a l'Estat. El 36% de l'equip de GFT a Sant Cugat i la resta de seus a l'Estat treballa per a clients internacionals, especialment del Regne Unit, Alemanya i EUA. 

GFT té actualment 700 treballadors a la seu de Sant Cugat, que és la principal que té, i 157 a Lleida. En total, compta amb uns 2.000 empleats a Espanya. 

Més informació
GFT s'incorpora a Barcelona Tech City com a soci corporatiu
GFT continua el seu creixement a Sant Cugat i contractarà 200 persones
Nou centre tecnològic mundial de GFT a Sant Cugat
Avui et destaquem
El més llegit