La Zona Franca es promociona a Guatemala

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca intervindrà a la Conferència de l'Associació de Zones Franques de les Amèriques

Polígon de la Zona Franca Polígon de la Zona Franca

Pere Navarro promociona a Guatemala el Congrés Mundial de Zones Franques que se celebrarà a Barcelona el juny de 2019. El 2 d'octubre, el delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca participa en la XXII Conferència de l'Associació de Zones Franques de les Amèriques. L'esdeveniment, que se celebra a la ciutat d'Antigua, Guatemala, és un dels més importants del sector, ja que reuneix empresaris i inversos per conèixer de primera mà les últimes tendències i oportunitats en zones franques.

La intervenció de Navarro se centrarà en un projecte d'incubació 3D i de Digital Factory que s'implementa a la zona franca de Barcelona per mostrar les innovacions aplicables per encaminar-se cap a una nova economia 4.0. Altres ponents són el ministre d'Economia de Guatemala, Ascisclo Valladares, i el president de la World Free Zones Organization (WFZO), Mohammed Alzarooni, que parlarà del futur del comerç internacional, el blockchain aplicat a la gestió duanera, entre d'altres. A banda d'això, el Consorci també comptarà amb un stand a Guatemala per promocionar el congrés barceloní.

La promoció d'aquest acte prosseguirà durant l'octubre al Fòrum duaner del Consell d'Agents de Duana d'Espanya, a Cadis, i al Congrés FITAC de la federació colombiana d'agents logístics. El Congrés Mundial de Zones Franques de la WFZO tindrà lloc al Palau de Congressos de Barcelona el pròxim mes de juny, coincidint amb salons internacionals com el SIL Barcelona i e­-Delivery, organitzat anualment pel Consorci, i esdeveniments com la trobada llatinoamericana de càrrega ALACAT o l'AEO Congress dels operadors econòmics autoritzats. D'aquesta manera, Barcelona concentrarà una de les majors cimeres internacionals de comerç i logística, amb una expectativa de prop d'un miler d'assistents.

Més informació
El Consorci i la Fira sumen forces per la Barcelona Industry Week
El Consorci de la Zona Franca inicia el canvi cap a la indústria 4.0
El Consorci de la Zona Franca destinarà el 10% dels beneficis a ajuts socials
Avui et destaquem
El més llegit