Nifco tanca 2017 amb una facturació de 30 milions d'euros

L'empresa japonesa amb plantes a Terrassa i Rubí eleva el volum de negoci un 16%

Imatge de l'exterior de la planta de Nifco a Terrassa Imatge de l'exterior de la planta de Nifco a Terrassa

Nifco Products Espanya, la filial del grup japonès a l'Estat espanyol, ha facturat el 2017 un total de 30 milions d'euros, un 16% més que el 2016, i preveu incrementar la xifra fins als 35,5 milions el 2018, seguint els objectius marcats en el pla estratègic 2015-2020 de la companyia.

La firma, dedicada a la fabricació de components per a l'automòbil, ha inaugurat un nou magatzem de 2.900 metres quadrats al polígon industrial La Plana de Rubí (Vallès Occidental) per gestionar totes les expedicions que fins ara es realitzaven a la planta de Terrassa (Vallès Occidental), l'única que Nifco té a Espanya.

Així, el nou espai ha permès alliberar 525 metres quadrats de la planta de Terrassa per convertir-los en sòl productiu, segons ha informat en un comunicat.

El nou espai incorpora maquinària dissenyada a la pròpia empresa, que segueix apostant per l'automatització, amb l'objectiu d'atendre de forma eficient demandes concretes de marques líders del sector i oferir productes altament competitius.

"En els últims dos anys hem fet una forta aposta per ampliar les nostres instal·lacions i adquirir maquinària d'última generació", ha afirmat el director de la companyia a Espanya, Albert López, que ha avançat que el procés culminarà a mitjans del 2018, cosa que permetrà millorar la producció i la qualitat.

Nifco Products Espanya, fundada el 2001, és una empresa del grup japonès Nifco, dedicat al disseny, desenvolupament i fabricació de components termoplàstics per al sector de l'automòbil. 

Més informació
Nifco obre un magatzem a Rubí i crea 26 llocs de feina
Nifco produirà peces per Seat i Volkswagen des de Terrassa
Avui et destaquem
El més llegit