La nit dels premis del Berguedà reuneix més de 300 persones | Cedida
La nit dels premis del Berguedà reuneix més de 300 persones | Cedida

La nit dels premis del Berguedà reuneix més de 300 persones

Paulig, Algèmica i Technic22-eProject4 reben els premis Berguedà Futur durant la renovada Nit de l’Empresa

Paulig, Algèmica i Technic22-eProject4 han rebut els premis Berguedà Futur de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà. Les tres empreses han estat guardonades en el marc de La nit de l’Empresa del Berguedà organitzada per la patronal berguedana per destacar en innovació i projecció de futur en sectors estratègics per al desenvolupament del Berguedà.

L’esdeveniment ha aplegat més de 300 persones entre empresaris, representants polítics i del teixit social, a les noves instal·lacions de Macusa, al polígon d’Olvan. L’acte ha servit per posar de manifest la importància del teixit empresarial berguedà i reconèixer la tasca dels empresaris i empresàries de la comarca. Ha estat, també, un espai de trobada i intercanvi entre els agents del sector i una oportunitat per fomentar la creació de xarxa i col·laboració entre empreses i representants del teixit social i econòmic del territori.

L’esdeveniment ha aplegat més de 300 persones entre empresaris, representants polítics i del teixit social

La Nit de l’Empresa del Berguedà també ha estat una jornada reivindicativa. El president de l’ACEB, Josep Maria Serarols, ha tornat a posar de manifest la necessitat de “millorar el posicionament del Berguedà davant l’atracció de noves inversions industrials i la inclusió del Berguedà al pròxim mapa d’ajuts regionals per a Espanya”. Serarols també va demanar als agents polítics que “compleixin amb el primer dels seus deures respecte de l’afavoriment de l’activitat econòmica de les empreses: La facilitació”.

Els assistents han gaudit d’un aperitiu a peu dret i d’un sopar a l’interior de la nova nau de Macusa a càrrec de Les Alzines Càtering. Havent sopat s’ha iniciat l’acte conduït pel periodista berguedà Xavi Rossinyol amb el lliurament dels premis Berguedà Futur com a plat fort de la nit.
 

Més informació
Premis Cambra 2024, una edició molt exquisida
L’ACEB crea els premis Berguedà Futur que es lliuraran en la recuperada Nit de l’Empresa
Els Premis EmprènXXI reconeixen la innovació i el millor talent emprenedor
Avui et destaquem
El més llegit