Premis Cambra 2024, una edició molt exquisida

Carme Ruscalleda presentarà un menú únic i exclusiu que ha dissenyat vinculant-lo amb els diferents guardons

La cuinera Carme Ruscalleda, en una imatge d'arxiu | Europa Press La cuinera Carme Ruscalleda, en una imatge d'arxiu | Europa Press

La celebració dels Premis Cambra 2024 serà en aquesta ocasió especialment exquisida. I, és que la xef catalana, amb set estrelles Michelin i Doctora Honoris Causa per la UB, Carme Ruscalleda, farà un particular reconeixement de les categories guardonades amb un maridatge gurmet, inspirat en l’essència de cadascun dels guardons. L’acte se celebrarà el dia 11 de juliol a la Masia La Tartana, a Matadepera, i recuperarà el format de banquet amb aquest dinar dirigit, presentat, i dissenyat, ad hoc per als Premis Cambra 2024, per la reconeguda cuinera de Sant Pol de Mar.

L’esdeveniment, al qual hi ha prevista una assistència de tres-cents cinquanta comensals, representants empresarials de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Terrassa, es desenvoluparà incorporant els diferents maridatges d’aquest l’excel·lent àpat amb el lliurament dels premis.

L’acte se celebrarà el dia 11 de juliol a la Masia La Tartana, a Matadepera, i recuperarà el format de banquet amb aquest dinar dirigit, presentat, i dissenyat, ad hoc per als Premis Cambra 2024

Com cada any, els guardons reconeixeran les empreses destacades en les categories de Millor Iniciativa Emprenedora, Internacionalització, Innovació, Sostenibilitat i Millor Trajectòria Empresarial. Cal recordar, en relació amb la primera de les categories, que el projecte guanyador dels tres finalistes es triarà in situ, durant la celebració dels Premis Cambra 2024, per votació dels assistents a través de mitjans electrònics i de forma presencial.

Les empreses guardonades en els Premis Cambra 2024 són Malltex SA (Terrassa), Circutor SAU (Viladecavalls), i Grup Crevin (Terrassa) en les categories a la Internacionalització, Innovació i Sostenibilitat respectivament. Per la seva banda, els projectes finalistes a la Millor Iniciativa Emprenedora són Clarity Stethoscope SL (Sant Cugat del Vallès), Polarimetrics (Terrassa), Trisquel (Terrassa). Aquesta és la segona edició que els Premis Cambra inclouen aquesta distinció especialment dirigida a empreses emergents i a noves iniciatives empresarials.

Més informació
Malltex, Circutor i Creaciones de Velours Industriales, guanyadores dels Premis Cambra 2024
Llum verda a les candidatures dels Premis Cambra 2024
Avui et destaquem
El més llegit