Crida empresarial al Penedès per la falta de material sanitari

Demanen a les empreses bates impermeables, mascaretes quirúrgiques, mascaretes FPP1, FPP2 i FPP3 i guants de nitril

Al Penedès-Garraf també els falta material sanitari | iStock Al Penedès-Garraf també els falta material sanitari | iStock

La Federació Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (FGEP) fa una crida urgent a tots els empresaris que hi pertanyen per falta de material sanitari. Segons informen en un comunicat, els calen bates impermeables, mascaretes quirúrgiquesmascaretes FPP1, FPP2 FPP3 i guants de nitril.

Més info: Acció empresarial per aconseguir mascaretes sanitàries a l'Anoia

Com a altres parts de Catalunya i l'Estat, el personal sanitari del Penedès-Garraf no tenen garantit el material sanitari i, justament per això, demanen a les seves empreses que si en tenen en estoc, es posin en contacte amb ells al 93 810 67 00 o al 672 10 88 81. També se'ls pot enviar un correu fegp@fegp.cat.

Mentrestant, el fabricant BCN3D ja ha ofert a hospitals, centres mèdics i a la comunitat científica 63 impressores 3D per fabricar material mèdic gratuïtament amb l'objectiu de proveir-les als hospitals que ja treballen al límit de la seva capacitat per atendre els casos més greus d'afectats pel coronavirus. 

Més informació
BCN3D ofereix 63 impressores 3D per fabricar material mèdic gratuït
Un hospital italià soluciona la falta de respiradors amb impressió 3D
Avui et destaquem
El més llegit