Més participació (empresarial) al Garraf

El Pla Estratègic va en línia amb els objectius assumits des del Pacte per l’Ocupació del Garraf, que treballen per impulsar la reactivació econòmica

El Pla Estratègic del Garraf promou la participació | Cedida El Pla Estratègic del Garraf promou la participació | Cedida

La crisi provocada per la covid-19 ha posat en evidència la "vulnerabilitat" del Garraf. Així ho exposa en un comunicat l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, que ha impulsat el Pla Estratègic del Garraf amb l'objectiu de promoure la participació. 

Partint de la base que "la comarca ha de reaccionar manera estratègica i harmonitzada per estimular una major competitivitat com a territori, amb nous avantatges comparatius", la iniciativa va en línia amb els objectius assumits des del Pacte per l’Ocupació del Garraf des del 2018, que treballen per impulsar la reactivació econòmica del Garraf.

A més, l’etapa participativa del Pla Estratègic troba altres escenaris de diàleg en els mitjans de comunicació. Mitjançant els diferents apartats que s’ofereixen en el web www.plaestrategic.cat es pot fer seguiment diari de les novetats del procés de participació, amb fotos, enllaços, podcasts i, properament, les transcripcions textuals de totes les aportacions recollides, tant en les sessions de treball com en els programes de ràdio i televisió.

Més informació
Els polígons del Garraf tenen un nou aparador
Front comú de l’Anoia i el Garraf Penedès per les infraestructures
Avui et destaquem
El més llegit