Els polígons del Garraf tenen un nou aparador

NODE Garraf ha obert un nou espai web en el què s'ofereix l'oferta de sòl i sostre industrial de la comarca

El nou web inclou l'oferta de sòl i sostre industrial que es concentra en els polígons de la comarca | iStock El nou web inclou l'oferta de sòl i sostre industrial que es concentra en els polígons de la comarca | iStock

L'Agència de Desenvolupament NODE Garraf ha obert un nou espai web en el què s'ofereix l'oferta de sòl i sostre industrial que es concentra en els polígons de la comarca. El nou web és un aparador molt actual però sobretot una eina que propicia la interactivitat i facilita la cerca d'espais disponibles, de manera molt pràctica. A més, s'ofereix informació de les superfícies ocupades i altres dades d'interès per als operadors, inversors i decisors.

De bon principi els continguts es nodreixen de les dades de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, de resultes del conveni signat entre NODE Garraf i l'AMB. Això també afavoreix, segons apunta l'organització, a "una major presència en els circuits comercials i tenir un millor posicionament en el mercat immobiliari industrial".

Tot i les singularitats de l'oferta immobiliària industrial de la comarca, caracteritzada per unitats i parcel·les de dimensió reduïda, el Garraf és "molt atractiu" per a determinades companyies que prioritzen avantatges competitius de base qualitativa, com ho poden ser la mobilitat, la proximitat a grans infraestructures, els recursos universitaris i de recerca, la benignitat climàtica i la qualitat de vida. És en aquest sentit per on caldrà orientar l'oferta de disponibilitats i, de retruc, consolidar les activitats existents, han considerat a NODE Garraf.

El nou web demanarà una revisió i una posada al dia de les dades de manera continuada. Això es farà des de NODE Garraf, de la mà dels Ajuntaments i de totes aquelles persones i entitats que aportin informació. L'àrea d'Empresa de NODE Garraf compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, també palesa en el desenvolupament d'aquest nou web de polígons d'activitat econòmica. 

Més informació
Audi reobre l'activitat dels rodatges al Garraf
Front comú de l’Anoia i el Garraf Penedès per les infraestructures
Avui et destaquem
El més llegit