Els polígons del Garraf, la nineta dels ulls dels inversors

La manca de parcel·les i edificacions per a ús industrial a l'àrea metropolitana de Barcelona decanta la demanda cap als polígons de la comarca

La C-32 al seu pas pel Garraf | ACN La C-32 al seu pas pel Garraf | ACN

El mercat immobiliari industrial mira el Garraf i cada vegada mostra més interès per les naus i els solars disponibles a la comarca. Segons explica l'agència NODE Garraf en un comunicat, la manca de parcel·les i edificacions per a ús industrial a l'àrea metropolitana de Barcelona ha decantat la demanda cap als polígons del Garraf i, en general, s'observa un auge pel que fa a la prospecció de sòl industrial per part d'inversors.

E problema, però, és que la comarca no sempre disposa de metratges suficients per donar resposta a la iniciativa empresarial, tant interna com forana, per la qual cosa alguns ajuntaments s'estan apressant per activar el sòl industrial ja planificat temps enrere.

Precisament per això, el nou web poligonsgarraf.cat, gestionat per l'Agència de Desenvolupament del Garraf, conté bona part de la informació requerida pels interessats, ja que es troba en un procés continuat de posada al dia. Ara, a més, augmentarà les seves prestacions amb un cercador d'empreses.

Més informació
Més participació (empresarial) al Garraf
Els polígons del Garraf tenen un nou aparador
Avui et destaquem
El més llegit