Port Aventura torna el 8 de juliol (amb mascareta i límit d'aforament)

El parc d'atraccions obrirà portes com a destinació turística segura i amb mesures extraordinàries certificades per auditories externes

Port Aventura dibuixa el paisatge de Salou | Europa Press Port Aventura dibuixa el paisatge de Salou | Europa Press

PortAventura World Resort obrirà les seves portes el 8 de juliol com a destinació turística segura i donant inici a la temporada de 2020, que coincidirà amb l'inici de la campanya d'estiu. Segons informen en un comunicat, per garantir la seguretat de clients, empleats i col·laboradors, la companyia ha engegat una sèrie de mesures extraordinàries certificades per auditores externes, com el control de temperatura en l'entrada dels parcs i els hotels, l'ús de mascareta obligatori en tot el resort i noves normes d'higiene i disposició de solucions desinfectants en tot el recinte.

A aquestes mesures se sumen la neteja i desinfecció contínua en atraccions i punts de contacte, així com la reducció de l'aforament a un 30% de la capacitat total i engegada de nous fluxos de persones, evitant grans aglomeracions i limitant al màxim el contacte directe per així establir la distància d'un metre i mig entre persones.

Per assegurar la limitació d'aforament, s'ha creat un nou sistema de venda d'entrades on el client ha de reservar la data de la seva visita amb antelació. La venda d'entrades estarà disponible a la web de PortAventura World, en les seves plataformes digitals i a través d'agències autoritzades, i també es col·locarà senyalització i elements informatius per prevenir riscos i dotar d'informació als visitants, alhora que es fomentarà el pagament cashless i contactless per evitar el contacte físic.

Més informació
Port Aventura vol que un terç de la seva energia sigui solar
PortAventura, l'storytelling com a eina empresarial
Avui et destaquem
El més llegit