Port Aventura amplia l'hotel Colorado Creek amb 16 milions

El nou edifici de l'allotjament compta amb 141 habitacions i s'inaugura el 5 de juny

L'exterior de l'hotel Colorado Creek de Port Aventura | Europa Press L'exterior de l'hotel Colorado Creek de Port Aventura | Europa Press

Port Aventura World ha destinat 16 milions d'euros a l'ampliació de l'hotel Colorado Creek amb un nou edifici que compta amb 141 habitacions i que entrarà en funcionament aquest dissabte, segons un comunicat de l'empresa. El nou immoble compta amb una superfície de 18.000 metres quadrats, una piscina i un restaurant, que mantenen l'estètica del conjunt hoteler de quatre estrelles.

El director general de negoci de Port Aventura, David Garcia, ha explicat que aquesta ampliació permet continuar desenvolupant "un concepte d'oci vacacional que posa la satisfacció del client i la sostenibilitat al centre" de l'estratègia.

El 15 de maig, el parc d'atraccions va reobrir les seves portes després de mesos de restriccions a causa de la pandèmia, després d'una inversió de cinc milions d'euros en mesures sanitàries. L'ampliació de l'hotel és una altra de les actuacions que s'han dut a terme durant el tancament.

Més info: Port Aventura reobre portes amb previsions optimistes

Garcia ha assenyalat que els cinc hotels del recinte compten amb una ocupació del 90% per als propers dies i que les reserves de juliol i agost arriben un 45% de l'ocupació. L'hotel Colorado Creek va ser el primer establiment del recinte amb emissions zero, una estratègia que s'ha estès a la resta d'hotels amb la finalitat de minimitzar la petjada mediambietal.

Més informació
Port Aventura, 25 anys d'un Dragon Kahn de Disney
Port Aventura torna el 8 de juliol (amb mascareta i límit d'aforament)
Avui et destaquem
El més llegit