El Port de Tarragona estrena una nova zona de recepció de creueristes

El nou espai s'ubica al Refugi 1 del Moll de Costa, s'hi han invertit 90.000 euros i es preveu que passin uns 27.000 turistes l'any per les instal·lacions

El president del Port de Tarragona ensenya la zona on aparcaran els vehicles que arribin al Tarragona Cruise Port Welcome Center | ACN El president del Port de Tarragona ensenya la zona on aparcaran els vehicles que arribin al Tarragona Cruise Port Welcome Center | ACN

El Port de Tarragona ha inaugurat la nova zona de recepció de creueristes, situada al Refugi 1 del Moll de Costa. S’han invertit 90.000 euros per adequar l’espai de 1.300 metres quadrats, que servirà com a espai de gestió per a l’entrada i sortida dels 110.000 turistes que enguany entraran per mar a la ciutat en algun dels 65 vaixells que hi arribaran.

El Tarragona Cruise Port Welcome Center es posarà en marxa el dilluns 6 de maig coincidint amb l’arribada del primer vaixell. Entre els serveis que s’hi prestaran hi ha el de validació de bitllets, control d’equipatges, informació turística i zona d’aparcament per a transport públic i privat.

Segons el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, aquest espai "millora les condicions per als passatgers a Tarragona". De fet, preveuen que uns 27.000 turistes facin ús de les noves instal·lacions.

Més informació
El Port de Tarragona es consolida amb 32,4 milions de tones el 2018
El Port de Tarragona mou 16,2 milions de tones fins al juny
El Port de Tarragona mou 2,8 milions de tones al maig
Avui et destaquem
El més llegit