El Port de Tarragona realitza dues operatives pels Estats Units

Els projectes, construïts per Schwartz Hautmont ente Vila-Seca i el mateix port, aniran dirigides a Nova Orleans i Houston

Les operatives han estat construïdes per l'empresa Schwartz Hautmont a Vila-Seca | EP Les operatives han estat construïdes per l'empresa Schwartz Hautmont a Vila-Seca | EP

El Port de Tarragona ha realitzat durant la darrera setmana dues operatives d'embarcament dirigides als Estats Units, segons ha informat l'organisme en un comunicat. Les operatives s'exportaran a Nova Orleans i Houston, i han estat construïdes per l'empresa Schwartz Hautmont entre Vila-Seca i les mateixes instal·lacions del Port.

En ambdues instal·lacions s'ha treballat amb grans estructures que s'exporten als Estats Units per a la construcció de plantes químiques. L'encarregat del transport ha estat el vaixell BBC Africa, de l'empresa Marmedsa Noatum. Per la seva banda, l'estibadora a càrrec de l'operativa ha estat Noatum Tarragona, mentre que el transport ha estat gestionat per Transmodal.

El primer dels dos projectes elaborats consta d'un sol mòdul, de 198 tones de pes i una longitud de 35 metres, mentre que el segon consta de cinc mòduls, quatre d'ells amb un pes de 89 tones i un més gran, de fins a 330. Amb aquesta operativa, el Port de Tarragona es reivindica com "el port de referència al Mediterrani" per a aquest tipus de càrregues, mitjançant el tràfic de Project Cargo, un dels serveis central de la seva estratègia de creixement i diversificació.

Més informació
El tràfic de mercaderies es recupera al Port de Tarragona
El Port de Tarragona revalida la seva certificació en ciberseguretat
El Port de Tarragona inverteix a reduir les seves emissions de CO2
Avui et destaquem
El més llegit