PortAventura dóna per acabada la temporada

Els esforços del parc temàtic se centren ara en tornar a l'activitat el proper 27 de març del 2021, després de tancar la temporada més curta de la història

PortAventura és un dels actius clau del vehicle d'inversió Investindustrial | EP PortAventura és un dels actius clau del vehicle d'inversió Investindustrial | EP

PortAventura World ha donat per acabada la temporada d'enguany. El parc temàtic tenia previst tornar a rebre clients el 21 de desembre, sempre que les condicions sanitàries ho permetessin, però l'evolució del coronavirus els ha fet desistir. "Les mesures adoptades per les autoritats sanitàries per contenir la covid no ens permeten obrir el nostre resort per Nadal", ha indicat l'empresa en un comunicat.

Així, els esforços se centren en tornar a l'activitat el proper 27 de març del 2021, han apuntat. La del 2020 ha estat la temporada més curta de la història del parc, que només ha pogut obrir des del 8 de juliol fins el 16 d'octubre, i sempre amb restriccions d'aforament a causa de la pandèmia.

Segons les fonts del resort, qui tingui reserva durant el que falta de temporada la podrà modificar en altres dates del 2021 amb l'import original abans del 31 de gener, o cancel·lar sense cap despesa. A més, qui tingui entrades per al parc també hi podrà accedir qualsevol dia de l'any vinent o cancel·lar sense cap despesa, mentre que els que tinguin un passi de temporada se'ls ampliarà tants dies com hagi tancat el parc.

La divisió d'esdeveniments i convencions tindrà en compte les mesures de les autoritats pertinents a partir del gener i en cas que s'autoritzi la companyia els podrà acollir.

Més informació
PortAventura presenta un nou ERTO per a 1.500 treballadors
PortAventura dona 500.000 euros per comprar respiradors a Tarragona
Avui et destaquem
El més llegit