PortAventura dona 500.000 euros per comprar respiradors a Tarragona

La Fundació vol ajudar al sistema sanitari del territori per combatre el COVID-19

El parc de Port Aventura. | Cedida El parc de Port Aventura. | Cedida

Fundació PortAventura donarà 500.000 euros per comprar respiradors destinats als set hospitals de la província de Tarragona per donar suport a les mesures que s'han engegat contra la propagació de l'epidèmia global de coronavirus.

En concret, els respiradors s'instal·laran a l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla i l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, segons s'ha informat en un comunicat aquest dilluns. Completen la llista l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, el Pius Hospital de Valls, l'Hospital del Vendrell i l'Hospital Comarcal Móra d'Ebre.

El president de PortAventura World, Artur Mas-Sarda, ha agraït "la gran dedicació i esforç" del personal sanitari en la seva feina per contenir el COVID-19.

Per la seva banda, el president de la Fundació PortAventura, Ramon Marsal, ha destacat que amb aquesta iniciativa volen mostrar la seva "total disponibilitat i el seu compromís" per ajudar a protegir la comunitat amb la qual ha estat col·laborant diversos anys.

Més informació
Una patent catalana desinfecta el transport públic de coronavirus
PortAventura, l'storytelling com a eina empresarial
Així queda el calendari de fires després del coronavirus
Avui et destaquem
El més llegit