La rellotgeria Millner Co s'expandeix des de Vilafranca del Penedès

L'empresa té previst tancar una ronda d'inversió de 200.000 euros, que destinarà a l'expansió internacional i a l'obertura de botigues físiques

L'interior de la botiga de Millner Co a Barcelona L'interior de la botiga de Millner Co a Barcelona

La rellotgeria catalana Millner Co ha llogat un centre logístic a Vilafranca del Penedès, des d'on preveu expandir-se a l'Amèrica Llatina. L'empresa vol aconseguir una major presència internacional i també augmentar el nombre de botigues físiques, tan pròpies com a través de distribuïdors. Per fer-ho, es troba en procés de tancar una ronda de finançament de 200.000 euros.

D'aquests diners, la companyia ja en té assegurats un 50% i preveu aconseguir la resta les properes setmanes. A través d'un comunicat, indiquen que també compten amb el finançament de la xarxa d'inversors de l'escola de negocis IESE. El pla d'expansió en què es troba immers Millner Co es basa en l'obertura d'establiments, amb una previsió de 20 punts de venda nous en els propers dos anys.

La primera botiga física pròpia es va inaugurar a Barcelona, al número 3 del carrer de Bori i Fontestà. A través d'una xarxa comercial també ha aconseguit presència física a Portugal, Itàlia, la República Txeca, Eslovàquia, Sudàfrica i diversos països de l'Orient Mitjà. Segons el comunicat, properament tancaran acords de distribució al Brasil, els Països Baixos i Austràlia. 

Ara, l'empresa es planteja iniciar-se en el model de franquícies per créixer més. Creada com una companyia especialitzada en rellotges i accessoris, ara també ven ulleres de sol i mascaretes, per exemple. De cara al 2021, esperen assolir una xifra de negocis de quatre milions d'euros, en comparació als 2,7 milions de l'any passat.

Més informació
Internacionalització a la catalana: aprofitar les crisis per expandir-se
La internacionalització, vista per les empreses de Terrassa
El factor humà, clau per a la internacionalització
Avui et destaquem
El més llegit