La internacionalització, vista per les empreses de Terrassa

La cinquena edició de la Jornada d'Internacionalització organitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa serà el 25 de novembre

Ramon Talamàs, president de la Cambra de Comerç de Terrassa, en una imatge d'arxiu | ACN Ramon Talamàs, president de la Cambra de Comerç de Terrassa, en una imatge d'arxiu | ACN

La Cambra de Comerç de Terrassa ha organitzat la cinquena Jornada d'Internacionalització. Serà el 25 de novembre en format virtual i el lema d'enguany és Les empreses al món. Què ens espera en el nou ordre mundial?. L'esdeveniment es dirigeix a empreses internacionalitzades o en procés de sortir a l'exterior. L'objectiu és intercanviar experiències i oferir una visió global de l'escenari econòmic mundial. 

La presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, serà l'encarregada de donar la benvinguda als participants després que el president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, inauguri la jornada. Un dels temes centrals serà la situació dels Estats Units després de les eleccions de la setmana passada i l'elecció de Joe Biden com a nou president. 

Més info: Ajudes per digitalitzar i internacionalitzar les pimes de Terrassa

En aquest sentit, hi haurà una taula rodona en què hi participaran Joan Raventós, corresponsal de TV3 als EUA; Pol Morillas, director de Barcelona Centre for Interntional Affairs-CIDOB; i Amadeu Jensana, director del Departament d'Economia i Empresa de la Casa Àsia. La conferència inicial serà a càrrec de l'economista sènior de Caixabank Research Clàudia Canals.

El creixement econòmic de la Xina i els reptes de la Unió Europea després del brexit també es debatran. L'acte comptarà amb un panell de casos d'èxit, en què hi participaran el president d'IMC Toys, Albert Ventura; la CEO de Martiderm, Montse Martí; i la directora d'exportacions de Vitae Health Innovation, Joana Cortada.

Més informació
Torna la batalla per la Llei de Cambres
Les 13 cambres, unides per les pimes i els autònoms
Avui et destaquem
El més llegit