CA | ES

Aldara alçarà una residència per a 390 estudiants a Barcelona

La constructora preveu que les obres comencin a l'octubre del 2019 i acabin el juliol del 2021

Aldara construirà tres residències d'estudiants a tot Espanya Aldara construirà tres residències d'estudiants a tot Espanya

La constructora Aldara s'ha adjudicat per 30 milions d'euros la construcció de tres residències d'estudiants, una d'elles a Barcelona amb capacitat per a 390 estudiants, i les altres dues a Oviedo i Salamanca.

Les obres de la residència de Barcelona començaran a l'octubre del 2019 i acabaran el juliol del 2021. Les de la d'Oviedo, que tindrà capacitat per a 317 persones, s'iniciaran el novembre d'aquest any i finalitzaran el juliol del 2019, mentre que a Salamanca, amb una cabuda per a 270 estudiants, hi posaran la primera pedra el febrer del 2019 i acabaran el juliol del 2020.

Les noves residències tindran, doncs, una capacitat total per a 977 estudiants i les obres començaran aquest novembre i acabaran el juliol del 2021. Aldara, que té més de 20 anys d'experiència en el sector, opera en diversos sectors, entre ells, el terciari, l'industrial, el logístic, les infraestructures i el residencial.

Més informació
Qui resol el trencaclosques de l’habitatge a Barcelona?
Aticco convertirà l'antiga seu del PDeCAT en un 'coworking'
El 30% dels nous habitatges de Barcelona, per a fins socials
Avui et destaquem
El més llegit