Fira de Reus registra una assistència de 36.500 persones en el primer semestre

La polivalència de l'espai s'ha traduït en 71 dies d'ocupació

Exterior de les instal·lacions de Fira de Reus | Ajuntament de Reus Exterior de les instal·lacions de Fira de Reus | Ajuntament de Reus

Fira de Reus va pel camí de recuperar l'activitat prèvia a la pandèmia. Durant el primer semestre de l'any, les instal·lacions del recinte firal de la capital del Baix Camp han acollit un total de 82 esdeveniments amb més de 36.500 assistents. La polivalència de l'espai s'ha traduït en 71 dies d'ocupació a l'equipament. Els actes més multitudinaris han estat les tres fires organitzades: Expofira Km0, Saló de la Moto i l'ExpoBike – Gran Fondo La Mussara. En el vessant professional, els congressos són l'activitat amb més convocatòria.

Així, fruit de la col·laboració de Fira de Reus amb l'Hospital Universitari Sant Joan s'han dut a terme tres congressos de l'àmbit mèdic: el 8è curs de Pediatria Pràctica, el I Congrés Català del Dolor i la XXVII Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria. Els seminaris, taules rodones, juntes directives, assemblees, networkings, presentacions i espectacles, són altres de les activitats acomplertes en aquests primers sis mesos de l'any. Així, a Fira de Reus s'han celebrat 17 jornades, 12 cursos/formacions, 8 reunions d'empresa i 6 showrooms, entre d'altres.

Destacar també, els 5 actes de graduació organitzats per diferents facultats de la Universitat Rovira i Virgili (Nutrició Humana i Dietètica, Enginyeria Química, Economia, Fisioteràpia) i l'escola de pilots CESDA; els quals sumen més de 2.000 assistents. Per sectors, les empreses dedicades a la tecnologia, serveis, automoció, societats mèdiques, associacions, turisme, distribució, alimentació, retail i educació, són els principals clients de Fira de Reus.

Alguns representen sectors estratègics per REDESSA i per la ciutat com ara les TIC, l'alimentació i el turisme. De cara al segon semestre de 2023, la previsió és que les dades d'activitat es mantinguin. Així, el mes de juliol comença amb l'assemblea general dels Testimonis de Jehovà que reunirà un total de 5.300 assistents. A més, Fira de Reus també té previst organitzar dues fires pròpies, exproReus i Tot Nuvis.

Més informació
Una firma de Reus s'obre camí al Regne Unit
L'aeroport de Reus tornarà a connectar amb Mallorca l'estiu vinent
Vopak Terquimsa ampliarà la seva terminal al Port de Tarragona
Avui et destaquem
El més llegit