La Riera de Caldes incorpora la realitat virtual i augmentada al teixit empresarial

L'Ajuntament del municipi vallesà impulsa el projecte Indústria 4.0 per facilitar el coneixement tecnològic aplicat a l'empresa

La Riera de Caldes incorpora la realitat virtual i augmentada al teixit empresarial | Cedida La Riera de Caldes incorpora la realitat virtual i augmentada al teixit empresarial | Cedida

L'Ajuntament de Sant Perpètua de Mogoda i l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes estan desenvolupant el projecte Indústria 4.0 que pretén facilitar el coneixement sobre noves tecnologies 4.0 aplicades a la indústria. Una de les tecnologies que el projecte vol aproximar a les empreses és la realitat virtual i augmentada, segons han recollit en un comunicat.

Més info: Una cinquantena d’empreses passen pel programa d’indústria 4.0 de la Riera de Caldes

El projecte Indústria 4.0 forma a les empreses sobre realitat virtual i augmentada amb l'objectiu de difondre les possibles aplicacions d'aquesta tecnologia en diversos àmbits industrials. La formació del projecte vol realçar algunes de les avantatges que aquesta tecnologia ofereix com la realització de manteniments a distància amb màquines digitalitzades, la simulació d'escenaris concrets, i creació de catàlegs comercials virtuals totalment immersius.

Durant el mes d'octubre de l'any 2018, es van començar a fer les primeres actuacions de realitat virtual adreçades a empreses, autònoms, professionals en actiu o a l'atur i docents de centres de formació. Fins al dia d'avui s'han realitzat 23 activitats, en les quals hi han participat 137 persones i 45 empreses o organitzacions.

 

 

 

 

Més informació
43 noves empreses se sumen al teixit de la Riera de Caldes
Es consolida el servei Reempresa a la Riera de Caldes
Avui et destaquem
El més llegit