Una cinquantena d’empreses passen pel programa d’indústria 4.0 de la Riera de Caldes

L’Ajuntament del municipi vallesà impulsa el projecte “Task Force Tecnològic” que pretén introduir les tecnologies 4.0 en el teixit productiu de l’entorn de la Riera de Caldes

Sessió informativa del projecte Task Force Tecnològic Sessió informativa del projecte Task Force Tecnològic

El Servei de Desenvolupament de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, juntament amb l’Associació de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), han promogut la creació del projecte Task Force Tecnològic, el qual s’adreça a empreses i professionals que tenen l’objectiu d’experimentar una transformació digital i tecnològica en els seus projectes.

Task Force Tecnològic consisteix en l’acompanyament de la direcció de l’empresa en el procés de transició digital cap al 4.0. El projecte s’orienta cap a l’acceleració l’evolució tecnològica de les empreses, aspira a que els canvis que es podrien produir en dos o tres anys es puguin fer en sis o 12 mesos.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda valora positivament la implantació del projecte Task Force Tecnològic i en un comunicat destaca l’abast que ha tingut fins al moment amb la participació de 50 empreses.

 

Més informació
L'Eix Riera de Caldes treballa per fomentar l'intercanvi empresarial de proximitat
Es tornen a obrir les inscripcions pel VIA-C de la Riera de Caldes
Es consolida el servei Reempresa a la Riera de Caldes
Avui et destaquem
El més llegit