43 noves empreses se sumen al teixit de la Riera de Caldes

L'Ajuntament del municipi vallesà impulsa el Servei d'Emprenedoria per col·laborar amb la formació i creació d'empreses

El Servei d'Emprenedoria de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda a startups com Vió Exclusive Wear | Cedida El Servei d'Emprenedoria de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda a startups com Vió Exclusive Wear | Cedida

El Servei d'Emprenedoria de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda durant l'any 2018 va col·laborar en la creació de 43 noves empreses i va oferir 149 assessoraments a emprenedors i companyies. En aquest període es van dur a terme fins a 24 accions formatives, en les que un total de 110 persones van participar, segons ha anunciat en un comunicat. 

Més info: Una cinquantena d’empreses passen pel programa d’indústria 4.0 de la Riera de Caldes

Aquest servei està adreçat a les persones emprenedores de la zona de la Riera de Caldes i la seva finalitat és orientar, assessorar, acompanyar i formar en l'àmbit de l'empresa.

Una de les empreses que s'ha beneficiat d'aquesta iniciativa de l'Ajuntament és Vió Exclusive Wear, una startup de Palau-solità i Plegamans que dissenya i fabrica roba tècnica esportiva. "En tot aquest procés, els serveis de la Riera de Caldes ens han ajudat moltíssim; en un moment que ho necessitàvem com respirar, estàvem molt perduts" ha declarat el fundador de l'startup Karlos Viózquez. Pel creador de Vió Exclusive Wear el Servei d'Emprenedoria ha estat un suport fonamental per la creació de la seva empresa. 

Més informació
L'Eix Riera de Caldes treballa per fomentar l'intercanvi empresarial de proximitat
El programa d'assessorament de la Riera de Caldes acompanya 85 empreses
Avui et destaquem
El més llegit