Rodi Motor Services s'expandeix internacionalment a Portugal

L'empresa lleidatana adquireix la majoria de el capital de la companyia Covipneus

Un dels centres que ha adquirit Rodi Motor Services | Cedida Un dels centres que ha adquirit Rodi Motor Services | Cedida

Rodi Motor Services s'expandeix internacionalment a Portugal. L'empresa lleidatana ha adquirit la majoria del capital de l'empresa Covipneus situada a la zona centre del país lusità, segons informa l'empresa en un comunicat.

Més info: La roda que no deixa de girar

Covipneus es va fundar l'any 1976 i, des de llavors, es dedica al comerç majorista i retail de pneumàtics de turisme, camió i industrial, comptant amb un "excel·lent servei amb uns alts estàndards de qualitat" avaluats per l'empresa Michelin.

Actualment, la companyia compta amb tres centres situats a Portugal: a Fundão, a la ciutat de Guarda i, el més recent, obert el 2016 a la ciutat de Castelo Branco. Covipneus factura al voltant de 13 milions d'euros en 2019 i compta amb una plantilla de 50 treballadors.

Amb la incorporació dels tres centres de Covipneus, el grup Rodi Motor Services suma un total de 150 centres amb presència a Catalunnya, Aragó, Canàries, Andorra i Portugal.

La cadena de centres de mecaànica integral de l'automòbil Rodi va néixer l'any 1990 a Lleida. Amb prop de 1.350 empleats, una estructura de 150 centres i més de 100 vehicles d'assistència en carretera, el grup dóna servei a més de 400.000 clients.

Avui et destaquem
El més llegit