Sabadell i Badalona lideren els punts Reempresa del 2019

Barcelona disposa de 35 espais Reempresa que, durant el darrer Bizbarcelona, ha premiat els més exitosos i els de major nombre d’empreses cedents

L'espai Reempresa del darrer Bizbarcelona 2020 | Fira de Barcelona L'espai Reempresa del darrer Bizbarcelona 2020 | Fira de Barcelona

Mataró, Granollers, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sabadell són les ciutats barcelonines que han rebut els Premis Reempresa de la Diputació de Barcelona 2019. El premis Reempresa, dividits en dues categories, reconeixen els punts locals Reempresa amb major nombre d’empreses cedents i també els punts locals amb major nombre de casos d’èxit acreditats.

En el primer apartat, l'Ajuntament de Sabadell, amb un total de 15 empreses cedents, ha liderat la categoria, seguida per la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme (29 empreses cedents) i Ajuntament de Granollers (31 empreses cedents). En el segon apartat, el del reconeixement als punts locals amb major nombre de casos d’èxit acreditats, l'Ajuntament de  Badalona (7 casos d’èxit) lidera, seguit de l' Ajuntament de Granollers (8 casos d’èxit), l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (8 casos d’èxit) i la Fundació Tecnocampus Mataró (9 casos d’èxit).

Els premis Reempresa lliurats en els darrers salons BizBarcelona i Saló de l’Ocupació, celebren la seva cuarta edició, i són un reconeixement a l'esforç i els resultats obtinguts durant el 2019 pels 35 Punts Locals Reempresa que actualment hi ha a la província.

Durant el lliurament de Premis, la diputada de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació, Eva Menor, afirmava que "el mon local té un paper essencial en aquesta crisis provocada per la COVID-19 i és, alhora, motor del que hem de fer per sortir d’aquesta situació".  Per la seva banda, el secretari general de la Cecot, David Garrofé, va assegurar que "la Reempresa funciona perquè hi ha Administració i tècnics que treballen cada dia per ajudar a emprenedors i empresaris a seguir mantenint viu el nostre teixit empresarial". 

Més info: 2.600 llocs de feina i 1.000 empreses salvades gràcies a Reempresa

La Diputació de Barcelona i la Cecot treballen conjuntament per consolidar la Reempresa a la demarcació de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en la continuïtat de les empreses. La Reempresa és la metodologia i el marketplace que facilita la transmissió d’empreses en funcionament per part d’empresaris que desitgen cedir la seva empresa a persones reemprenedores o empreses que volen adquirir-les i fer-les créixer.

Avui et destaquem
El més llegit