La Santa Market de Santa Cristina d'Aro bat rècords amb més de 240.000 visitants

Francesos, belgues i holandesos són els estrangers que més han acudit a les instal·lacions aquest estiu

Del total de visitants, 75.000 eren estrangers | ACN Del total de visitants, 75.000 eren estrangers | ACN

La setena edició de La Santa Market de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà) ha batut rècords aquest estiu amb més de 240.000 visitants, 75.000 dels quals estrangers. Es tracta d'un "oasi de creació, oci i gastronomia" que ha tingut lloc del 7 de juliol al 27 d'agost.

Durant 52 dies seguits, l'espai ha comptat amb 100 expositors, 36 operadors amb ofertes gastronòmiques i 240 actuacions musicals, a més d'activitats per a tots els públics. La temporada d'enguany ha estat marcada per les altes temperatures i l'augment de visitants estrangers, principalment francesos, belgues i holandesos. També hi ha hagut italians, alemanys, suïssos i russos.

Durant 52 dies seguits, l'espai ha comptat amb 100 expositors, 36 operadors amb ofertes gastronòmiques i 240 actuacions musicals

El director general de La Santa, Julio Rico, assegura que "aquest 2023 hem assolit plenament tots els objectius que ens vam marcar el 2017". "Des de llavors, no hem deixat de créixer i hem disposat del suport d’un públic incondicional que ens ha fet costat des del principi", afegeix.

Més informació
Nou impuls a l'aeroport de Girona: més rutes i inversió d'1,6 milions d'euros
Com el turisme ha modificat la indústria de Girona?
Girona aposta pel turisme de congressos
Avui et destaquem
El més llegit