Eduard Torres, nou president de Sant Cugat Empresarial

L'advocat ha estat elegit per unanimitat i substitueix en el càrrec a Jaume Vives, que ha encapçalat l’entitat en els darrers tres anys

Eduard Torres, nou president de Sant Cugat Empresarial | Tot Sant Cugat Eduard Torres, nou president de Sant Cugat Empresarial | Tot Sant Cugat

El soci director del despatx Torres & Associats Advocats, Eduard Torres, ha estat elegit per unanimitat com a nou president de l’associació Sant Cugat Empresarial (SCE). Torres, que fins ara ocupava el càrrec de secretari de la junta directiva, substitueix Jaume Vives i encapçalarà l’entitat durant els pròxims quatre anys. En el discurs posterior a l’assemblea general celebrada aquest dijous al QGAT Restaurant Events & Hotel, Torres ha marcat com a principals objectius de l’associació guanyar més presència i visibilitat a la ciutat i treballar conjuntament amb tot el teixit empresarial. En aquest sentit, el president de SCE ha anunciat la creació de diverses comissions “obertes a tots els associats” per abordar els projectes de l’entitat, i també s’ha ofert a col·laborar amb l’Ajuntament per desenvolupar “els projectes de ciutat”. El president entrant també ha volgut agrair la feina del seu predecessor, i ha destacat “la dura etapa” que l’anterior junta va haver d’afrontar amb la pandèmia i la guerra d’Ucraïna com a principals focus de dificultats.

En el seu discurs de comiat, Vives ha fet referència als “temps convulsos” que han viscut durant el seu mandat i ha destacat “la resiliència del teixit empresarial català”. També ha lamentat “la degradació dels serveis públics” i que hi hagi forces polítiques “que legislin en contra de l’activitat empresarial”. Per tot plegat, el ja expresident ha reivindicat el paper de SCE com un actor rellevant “per fer prosperar la societat”. Per cloure la ronda de parlaments, l’alcalde, Josep Maria Vallès, ha fet una crida a “desacomplexar-se” i posar en valor Sant Cugat com un centre empresarial rellevant a Catalunya.

Vallès també ha demanat la col·laboració de l’entitat per poder tirar endavant a la ciutat un congrés estatal d’innovació industrial i altres projectes com la biblioteca central. La nova junta directiva estarà formada per Sílvia Martí (Moventia), Juanjo Martínez (Networkia), Olga Velasco (Marcove), Joan Alsina (Acceso Corporate), i David Pedrerol (Indus Enginyeria i Arquitectura) com a vicepresidents; Juan Knuth (Wavip) com a tresorer; Joan Franquesa (Feliu Franquesa) com a secretari; i Lluis Machon (Banc Sabadell), María Carrá (HP), Lluís Sisquella (Grup Sisquella), Berta Solé (Occident Assegurances), Joana Corominas (Catalònia Fundació Creactiva), Rafael Reyes (Acciona Energia), Josep Maria Montserrat (Sorea), Laura Grau (Totmedia) i Robert Navarro (Distribudisc S.L.) com a vocals.

Més informació
El conseller delegat de Roche, nou president de Sant Cugat Empresarial
Barcelona i Sant Cugat, les dues ciutats de Catalunya amb més pistes de pàdel
El lloguer a Sant Cugat es dispara un 60% en 10 anys
Avui et destaquem
El més llegit