Comença la segona fase de la terminal de Guadalajara del Port de Tarragona

L'organisme ultima la redacció del projecte de l'edifici logístic amb l'objectiu de "limitar els temps morts" entre etapes constructives

L'espai que ocuparà la terminal de Guadalajara-Marchamalo del Port de Tarragona | EP L'espai que ocuparà la terminal de Guadalajara-Marchamalo del Port de Tarragona | EP

El Port de Tarragona inicia la segona fase de la construcció de la terminal de Guadalajara-Marchamalo. Segons ha informat l'organisme, actualment està finalitzant la redacció del projecte de l'etapa constructiva, amb l'objectiu de "limitar els temps morts" entre períodes de les obres de l'estructura logística.

La redacció i optimització del projecte de la segona fase s'ha encetat amb la finalització de la primera fase de la construcció de la infraestructura, que ja està encarada, segons ha informat l'organisme en un comunicat. El termini de construcció de la segona fase està marcat en dotze meses des del seu inici, que està programat per finals de 2022.

L'empresa constructora es troba a hores d'ara compactant el terreny a les 12 hectàrees que ocuparà la infraestructura logística. També s'està completant la instal·lació de 900 metres de tancament perimetral amb mur de formigó, això com una xarxa metàl·lica paral·lela a les vies del tren. Finalment, s'estan col·locant 600 metres de col·lectors de recollida d'aigües.

Més informació
El Port de Tarragona adjudica la nova terminal de creuers
El tràfic al Port de Tarragona creix un 20%
El Port de Tarragona mou més 3 milions de tones de mercaderies
Avui et destaquem
El més llegit