La sosa càustica i el PVC eleven el benefici d'Ercros

La química guanya 34,14 milions d'euros durant els nou primers mesos d'aquest any, un 25,2% més

L'accés d'una de les plantes d'Ercros L'accés d'una de les plantes d'Ercros

Ercros ha registrat un benefici net de 34,14 milions d'euros durant els nou primers mesos d'aquest any, la qual cosa suposa un increment del 25,2% respecte a l'obtingut en el mateix període de l'any passat, segons ha informat aquest dilluns la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Així mateix, el resultat brut d'explotació (Ebitda) s'ha situat en 55,59 milions d'euros, un 14,5% superior a l'assolit en els nou primers mesos del 2016.

Entre el gener i el setembre les vendes han arribat als 486,44 milions d'euros, un 13% superiors a les obtingudes en els nou primers mesos del 2016. L'augment de vendes ha estat general en totes les àrees de negoci i particularment pronunciat en el mercat de la sosa càustica i el PVC.

Les despeses han ascendit a 458,20 milions d'euros, amb un augment del 9,5% respecte del tercer trimestre del 2016, destacant l'augment dels subministraments, que s'han encarit un 17,7%, fonamentalment per l'augment del preu de l'electricitat, i dels aprovisionaments, que han crescut un 14,5% per l'increment del preu de les principals matèries primeres, especialment el metanol.

Les despeses de personal, per la seva banda, han augmentat un 5,9% a causa de l'augment salarial fixat en el conveni del sector i a l'aplicació dels acords que han permès la cancel·lació dels compromisos històrics adquirits amb el personal passiu de l'empresa.

Més informació
Ercros presenta un ERO a Cardona, Flix i Vila-seca
Ercros amplia les inversions per produir clor sense mercuri
Covestro i Ercros seran a Tarragona i Flix fins el 2020
Avui et destaquem
El més llegit