El Port de Tarragona rep 3 creuers en un dia

La visita es va dur a terme durant la jornada de diumenge

Imatge dels tres vaixells al Port de Tarragona | Cedida Imatge dels tres vaixells al Port de Tarragona | Cedida

Tres creuers han visitat el Port de Tarragona en un mateix dia, concretament durant la jornada de diumenge. Entre les 7h i les 19h, el Moll de Balears va acollir el MSC Magnifica, el Costa Firenze i el World Navigator (Atlas Ocean Voyages). L'any 2022, els creueristes van generar un impacte econòmic de cinc milions d'euros a la ciutat i el seu entorn.

Segons el Port, els visitants s’han distribuït pel territori en un intent “d’evitar una concentració en una única destinació”. El Port de Tarragona acollirà 58 creuers i 118.000 passatgers durant aquest any 2023. El moviment derivat dels vaixells va començar el 6 d’abril i finalitzarà a finals d'any, concretament a mitjans del mes de desembre. 

L'objectiu de la Taula Institucional de Creuers és recuperar el negoci previ a l’esclat de la pandèmia. L'any 2022, els creueristes van generar un impacte econòmic de cinc milions d'euros a la ciutat i el seu entorn. Gran part de les escales al sud de Catalunya es concentraran entre els mesos de maig i octubre.

Més informació
El Port de Tarragona assoleix un "triple rècord" en moviment de cereals
El Port de Tarragona acollirà 58 creuers i 118.000 passatgers
Tarragona, la demarcació on augmenten més els accidents laborals
Avui et destaquem
El més llegit