Tossa de Mar estrena supermercat Esclat

El nou centre ha requerit una inversió de 5,2 milions d’euros i generarà 29 nous llocs de treball

Bon Preu obra un nou supermercat Esclat a Tossa de Mar Bon Preu obra un nou supermercat Esclat a Tossa de Mar

Bon preu creix a Girona. La cadena de supermercats ha inaugurat un establiment a Tossa de Mar. Amb una superfície total de 1.799 metres quadrats, el centre ha requerit una inversió total de 5,2 milions d’euros per part del grup i generarà 29 nous llocs de treball al municipi.

D'aquesta manera, Bon Preu busca reforçar la presència a la comarca de la Selva, on ja disposa d'establiments a diverses poblacions. Una fita que es veurà consolidada amb l'obertura d'un altre centre a Lloret de Mar aquest novembre, el qual estarà situat dins del nou centre comercial Portalloret.

El nou establiment ha estat construït de manera sostenible i ecoeficient amb l’objectiu d’estalviar un 35% d’energia i reduir un 40% les emissions de CO2 a l'atmosfera. Bon Preu va ser de les primeres empreses a Catalunya a obtenir la certificació energètica als seus edificis.

Amb el centre de Tossa de Mar, la cadena de supermercats ja disposa de 126 establiments Bon Preu; 51 Esclat; i 11 punts de recollida Esclat Oil. Avui dia, el grup dóna feina a 6.700 treballadors, sent una de les 10 empreses amb seu a Catalunya amb més empleats.

Més informació
Bonpreu també permet retirar efectiu
Bon Preu necessita 400 treballadors per a l'estiu
Bon Preu obrirà 20 noves instal·lacions i crearà 450 llocs de feina
Avui et destaquem
El més llegit