La UEA i la Fundació Impulsa volen crear oportunitats de futur per als joves

Les dues entitats han signat un acord de col·laboració per promoure el progrés econòmic i social del territori

Imatge d'un grup de joves en un centre formatiu | iStock Imatge d'un grup de joves en un centre formatiu | iStock

La Fundació de la Unió Empresarial de l’Anoia i la Fundació Impulsa han signat un conveni de col·laboració per crear oportunitats per als joves. L’objectiu de l’acord és que les dues organitzacions sumin sinergies per impulsar el progrés econòmic i social del territori. La UEA ha expressat un gran interès per orientar professionalment joves d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius del territori de l’Anoia, i així retenir el talent. 

Per la seva banda, la Fundació Impulsa promou la igualtat d’oportunitats entre els joves, oferint beques i un acompanyament integral a joves en situació de vulnerabilitat socioeconòmica per tal que cursin cicles de FP i la seva posterior inserció laboral, per tal de generar una oportunitat de futur real a escala professional.

La signatura d’aquest conveni de col·laboració s’ha formalitzat aquesta setmana amb la signatura conjunta de Carles Cuyàs, president de la Fundació Impulsa i Joan Mateu, president de la Fundació de la Unió Empresarial de l’Anoia. Actualment, a Catalunya, els joves d’entre 16 i 29 anys sense qualificació representen el 72% de la població juvenil a l’atur. Durant aquest 2023, el Servei d’Ocupació de Catalunya ha mobilitzat 25 milions d’euros per promoure accions vinculades a la Formació Professional. 

Més informació
La Unió Empresarial de l'Anoia apropa els fons LEADER a les empreses
Comercial Godó, Stikets, Inserma Anoia i Waterologies, protagonistes de la Nit Empresarial UEA
L'ACEB organitza la 1era trobada d’empresàries del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès
Avui et destaquem
El més llegit