La UEA posarà en valor la força de la indústria al VII Fòrum Empresarial de l’Anoia

L’acte tindrà lloc el proper dimecres dia 29 de novembre al Teatre l’Ateneu d’Igualada

El Fòrum Empresarial de l’Anoia tindrà lloc el proper dimecres dia 29 de novembre de 2023 | Cedida El Fòrum Empresarial de l’Anoia tindrà lloc el proper dimecres dia 29 de novembre de 2023 | Cedida

Per destacar i posar en valor la importància que té la indústria com a motor de creixement a la comarca i al territori, la Unió Empresarial de l’Anoia ho posarà de manifest en la celebració del seu acte més estratègic: el Fòrum Empresarial de l’Anoia, que aquest 2023 encapçala la seva 7a edició consecutiva. Amb “ Anoia industrial”, la patronal anoienca farà èmfasi d’aquest ADN i bagatge industrial que té la comarca. Especialment, perquè la indústria genera 9.800 llocs de feina, i 8.200, els serveis auxiliars a la indústria. Entre els dos ja fan pràcticament la meitat dels assalariats de la comarca. Durant la presentació, el president Joan Mateu ha destacat que a l’Anoia: “Som i serem una comarca industrial. Volem posar de relleu la indústria de la comarca, la seva trajectòria, el valor que té pel territori i pel país, l’impacte que genera, els reptes i les necessitats que té per endavant”.

L’esdeveniment serà l’escenari per fer entrega i presentació del VII Fòrum Empresa i Progrés: Anoia i indústria, un acurat informe econòmic i empresarial que recull i analitza la situació i projecció de la indústria anoienca, elaborat per la Unió Empresarial de l’Anoia i que ha comptat amb la participació d’experts i expertes, empreses, agents socioeconòmics i administració. En aquesta línia, el president ha afirmat que el document, a part de ser una eina d’anàlisi, prospecció, projecció i de full de ruta “és també un exemple de com la indústria és un factor de cohesió social. 

Amb “ Anoia industrial”, la patronal anoienca farà èmfasi d’aquest ADN i bagatge industrial que té la comarca

L’esdeveniment tindrà lloc el proper dimecres dia 29 de novembre de 2023 al Teatre Ateneu d’Igualada a les 18:30h. L'acte comptarà amb la ponència de Martina Font, directora corporativa de Font Packaging Group i CEO de Kartox. Font també és presidenta del Cluster Packaging i vicepresidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, i amb la conferència “Cap a on va la industria catalana” en donarà les claus al públic assistent.

Més informació
Comercial Godó, Stikets, Inserma Anoia i Waterologies, protagonistes de la Nit Empresarial UEA
La Unió Empresarial de l'Anoia apropa els fons LEADER a les empreses
Joan Mateu, nou president de la Unió Empresarial de l'Anoia
Avui et destaquem
El més llegit