Vic recupera l'esplendor del Mercat Medieval amb 300.000 visitants

La 26a edició de la Fira compta amb un total de 380 parades d'alimentació, herbes i artesania, provinents d'arreu de Catalunya i de la resta de l'Estat

Gent passejant per les parades del Mercat Medieval | ACN Gent passejant per les parades del Mercat Medieval | ACN

El nucli antic de Vic torna a ser l'epicentre del Mercat Medieval després que l'any passat, a causa de la pandèmia, s'hagués de traslladar en altres ubicacions per evitar les aglomeracions. Des d'aquest dijous i fins diumenge la ciutat espera rebre més de 300.000 visitants en una de les fires insígnies de la capital d'Osona.

"Venim cada any, és una cita obligada. Ja ho hem convertit en tradició", assegura a l'ACN la Cati, veïna de Cassà de la Selva. La 26a edició de la Fira compta amb un total de 380 parades d'alimentació, herbes i artesania, provinents d'arreu de Catalunya i de la resta de l'Estat. La fira inclou també una variada oferta lúdica amb tallers infantils i espectacles de carrer. 

També hi ha decoració, joies, cosmètica natural, complements de roba i productes gastronòmics com embotits, conserves, pastissos o xocolates seran les grans protagonistes. I, per descansar una estona i reposar forces, se situaran tavernes i espais gastronòmics a quatre punts diferents del mercat.

Més informació
L’agència de caçatalents de Vic que s’estén per tot l'Estat
La tòfona negra, de Vic a Nova York
El Congrés de Fires de Catalunya torna a Vic
Avui et destaquem
El més llegit