Megacamions des de Castellbisbal

XPO Logistics instal·la a la localitat vallesana el seu nou hub de transport, el 'cross-dock' més gran de l'empresa a la península

Imatge del nou hub de transport d'XPO Logístics a Castellbisbal | Cedida Imatge del nou hub de transport d'XPO Logístics a Castellbisbal | Cedida

XPO Logistics ha inaugurat un nou hub de transport i mobilitat a Castellbisbal. El nou centre logístic, que compta amb 13.000 metres quadrats de superfície i 104 molls, és la instal·lació logística cross-dock més gran de la companyia a la península Ibèrica, i serà un dels més importants de XPO a tot l'Estat espanyol.

Des del nou centre de Castellbisbal, XPO realitzarà per tot el territori espanyol les operatives de paleteria, agrupatge i totes les actuacions relacionades amb el servei d'entregues nocturnes de sectors diversos, des d'automoció fins cosmètica o tèxtil. El hub compta, per aquest propòsit, amb 120 treballadors, i per les instal·lacions passaran més de 200 transportistes al dia.

El nou hub serà, doncs, el punt de sortida d'algunes de les principals rutes de transport de XPO Logistics a l'Estat. Segons informa la companyia, des del centre sortiran diariàment quatre megacamions de més de 25 metres de longitud i amb un 65% més de capacitat que els vehicles de transport de mercaderies tradicionals, que seviran per connectar l'empresa amb els seus clients a Barcelona, Madrid i València. 

Tal i com ha informat la companyia, la nova instal·lació té capacitat per gestionar 3.400 palets al dia, el que suposa el 16% de la gestió total diària de XPO a tota la Península. Amb l'obertura d'aquest centre, l'empresa compta ja amb 123.000 metres quadrats de superfície logística al país, que serveixen per donar servei a uns 1.900 clients.

Segons el director general de transport del Sud d'Europa i el Marroc d'XPO Logístics, Massimo Marsili, el hub de Castellbisbal ofereix a la companyia "una ubicació estratègica al centre de la xarxa de paleteria". La nova plataforma, segons el directiu, permet a l'empresa "gestionar nivells més grans d'activitat i donar suport a de forma sostinguda el creixement dels clients".

Més informació
XPO Logistics aixecarà el desè centre logístic a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit