Abraçar la por per superar les crisis

La formadora Natalia Gómez del Pozuelo i la dibuixant Evaduna uneixen forces per explicar la història d’'Hipolina Quitamiedos'

Natália Gómez del Pozuelo ens anima a servir-nos de les nostres pors per afrontar les crisis | iStock Natália Gómez del Pozuelo ens anima a servir-nos de les nostres pors per afrontar les crisis | iStock

Hi ha moltes pors que ens poden abordar al llarg del nostre dia i en especial als nostres llocs de treball. Natalia Gómez del Pozuelo amb el seu llibre il·lustrat ens convida a ser conscients de la por perquè aquesta no ens superi a la feina.

Participa: Sortegem el llibre 'Hipolina Quitamiedos'

Hipolina Quitamiedos (Empresa Activa) planteja, des de l'humor, els efectes que una crisi al món professional genera sobre les persones; estrès, angoixa, però en especial por. Per a l'autora quan esclata una crisi aquests sentiments no ens han d'aturar sinó que ens han d'impulsar. És aleshores quan l'assistent digital Hipolina Quitamiedos entra en escena.

L'Hipolina és una assistent virtual com Siri o Alexa, però ella ajuda els protagonistes a gestionar les seves emocions i sentiments en moments de tensió a la seva empresa. Hipolina ajudarà tots els treballadors i ens mostrarà diverses maneres de viure i superar les pors en l'àmbit laboral.

L'Hipolina és una assistent virtual com Siri o Alexa, però ella ajuda els protagonistes a gestionar les seves emocions i sentiments en moments de tensió a la feina

Les il·lustracions d'Evaduna que ens condueixen a través de la història d'Hipolina van acompanyades per peus de pàgina que formen part d'un assaig de la mateixa autora sobre les pors al treball. Gómez del Pozuelo recull en aquest assaig dades sobre l'efecte de les pors, com repercuteixen en nosaltres i com afrontar-les.

L'autora ha apostat per combinar il·lustració i narrativa en el seu tercer llibre per a Empresa Activa. Evaduna, dibuixant i dissenyadora gràfica especialitzada en la il·lustració de llibres, ha unit el seu talent i passió pels còmics amb l'experiència en l'àmbit de la formació a professionals de Gómez del Pozuelo en aquest assaig gràfic.

Es tracta d'un llibre que no només cerca donar consells per millorar la nostra actitud respecte a la feina sinó que també potència l'empatia sobre els companys que ens envolten als nostres respectius llocs de treball perquè, com recull l'autora, tots, al capdavall, sentim i temem de la mateixa manera.

Més informació
L'empresa pròspera
Una guia per a dones que volen poder
365 claus per al capitalista despietat
Avui et destaquem
El més llegit