Economia en 200 conceptes i 5 minuts

La col·lecció “Per a Dummies” llança el llibre “Tot el que has de saber sobre” economia

El llibre 'Todo lo que has de saber sobre Economía' de la col·lecció 'para dummies' El llibre 'Todo lo que has de saber sobre Economía' de la col·lecció 'para dummies'

Tots ens hem sentit dummies algun cop a la vida. No tothom pot saber de tot en tot moment. I precisament per il·luminar-nos la col·lecció de llibres todo lo que debes saber sobre ha llançat nous formats per aprendre en cinc minuts 200 termes sobre economia, psicologia, ciència o cultura general.

Però com el VIA Empresa és un diari econòmic i empresarial, ens centrem en el petit volum dedicat a aquesta matèria. El lliure comerç, el deute públic, l’Estat del Benestar, el Banc Mundial i el Fons Monetari Internacional, monopolis, distorció de la competència, teoria de jocs, paradisos fiscals, patró or, dijous negre, finançament, apalancament, tipus de canvi flexibles, bitcoin i un llarg etcètera són alguns dels termes que Michel Musolino defineix “per a dummies”.

Participa: Sortegem el llibre 'Todo lo que has de saber sobre Economía'

El professor d’Economia de l’Escola d’Estudis superiors de Comerç i en escoles de negocis participa en la col·lecció de Planeta que ja inclou 1.600 títols i 200 milions d’exemplars venuts a tot el món. Per a dummies és la col·lecció sobre temes d’interès general de més èxit al món.

La principal caracterísitca d’aquesta nova col·lecció més de butxaca que mai és que permet al lector un primer contacte amb qualsevol tema de manera senzilla, àgil i fresca. Primer assenten les bases de la matèria i els fundaments i després s’aprofundeix amb conceptes més avançats. Amb aquesta col·lecció i en concret amb aquest llibre el lector es pot apropar a un àmbit com l’economia de manera fàcil.

Més informació
Del ctrl+z a regar les plantes: tecnologia per a tot
El joc de l’amagatall entre comercials i clients
Si no aixafes l'oponent, no negocies com el Kremlin
Avui et destaquem
El més llegit