Per Sant Jordi tres llibres (d'empresa) i una rosa

'L'oligarca camuflat', 'Los trucos de los ricos' i 'Esto es márqueting' són les propostes del VIA Empresa per la Diada

Per Sant Jordi tres llibres (d'empresa) i una rosa Per Sant Jordi tres llibres (d'empresa) i una rosa

Per Sant Jordi un llibre i una rosa, diu la tradició. Però al VIA Empresa el nostre amor per la lectura i els llibres d'empresa ens anima a regalar-ne no un, sinó tres. Per aquesta Diada en què els protagonistes són la lectura i les flors vermelles, volem sortejar un ménage à trois en forma de tres títols entre els nostres lectors.

Més info: La vitamina per deixar de ser un zombi

L'oligarca camuflat

l'oligarca camuflatAquest breu manual, amb informació desconeguda i rigorosa, ens posa al dia de qui són els que veritablement posseeixen el poder al Món actual. En les seves pàgines, Alfons Durán-Pich explica la fascinació del poder: "La capacitat de decidir segons el teu desig sobre la voluntat dels altres ha gaudit sempre d’atractiu. Però, qui té el poder, el poder global per imposar el seu domini sobre la resta de la humanitat?", es demana. Aquest és un llibre que tracta d’aprofundir en aquest camp, amb l’objectiu d’identificar els actors principals (amb noms i cognoms) que maneguen les regnes en l’actualitat. Per fer-ho, el llibre descompon l’espai sociològic amb la finalitat de precisar els rols de cada subjecte actiu. Això permet comprendre el seu paper específic en aquest joc pervers, en el qual res és com sembla i en el qual cobra protagonisme un personatge singular: l’oligarca camuflat.

L'autor és, per sobre de tot, un mànager professional. Ha ocupat la màxima posició executiva en empreses industrials, comercials i de serveis. La seva extensa formació acadèmica (llicenciat en Sociologia per Deusto, en Psicologia per la Universitat de Barcelona, màster en Societat de la Informació i el Coneixement per la Universitat Oberta de Catalunya, diplomat en Administració d’Empreses –SEP– per la Stanford Business School), s’ha orientat sempre cap a la direcció d’empreses privades. En l'actualitat és conseller d'una corporació industrial.

Los trucos de los ricos

Los trucos de los ricosQui no vol saber quines són les estratègies dels més poderosos per gaudir d'una acumulació monetària envejable? En aquest llibre, l'autor ens presenta 92 trucs per multiplicar els nostres diners, protegir el nostre patrimoni i reduir els impostos que paguem, tot legalment, és clar.

Ningú ens ensenya els trucs per, legalment, incrementar el nostre patrimoni i posar-lo a resguard d'Hisenda. Però existir, existeixen. I els més rics, ben assessorats, els utilitzen per maximitzar el seu patrimoni i minimitzar els impostos a pagar. I, també, per a evitar que en un cop de mala fortuna bancs o creditors puguin quedar-se amb l'acumulat a base d'esforç i treball.

En aquest llibre, l'expert en inversió Juan Haro ens explica una sèrie de fórmules pràctiques i senzilles per tal que nosaltres també puguem multiplicar els nostres estalvis i protegir el que és nostre.

Per a això, coneixerem noves formes per a la creació de societats i com afecten la vulnerabilitat del patrimoni, descobrirem noves eines d'inversió i coneixerem de primera mà una infinitat de trucs per estalviar en la nostra declaració de la renda.

Esto es márqueting

Esto es márquetingEl màrqueting porta tant de temps entre nosaltres que el donem per fet. Com el peix que no entén l'aigua en la qual viu, no veiem el que realment està passant i no ens adonem de com ens està canviant. Ha arribat l'hora de fer una mica més. De millorar les coses. De provocar el canvi que t'agradaria veure en el món

Gràcies a les pàgines de Esto es márqueting aprendràs a construir llaços de confiança amb el teu mercat objectiu; a posicionar-te –decidir no només per a qui és el teu producte, sinó per a qui no és–; a aconseguir les teves metes mentre ajudes a d'altres; a rebutjar els vells enfocaments de publicitat i marca que ja no funcionen; i, entre moltes altres coses, a dominar i impulsar qualsevol decisió de compra.

No importa quin sigui el producte o servei amb el qual treballis: aquest llibre de l'escriptor i expert en màrqueting Seth Godin t'ajudarà a replantejar-te com presentar-te al món, com connectar realment amb les persones que desitges i com aconseguir no només que vulguin comprar el teu producte, sinó que estiguin orgulloses d'haver-lo fet.

Més informació
"Al polític se li ha d’ensenyar què és una empresa"
Benvingut a la república financera de la teva ment
Avui et destaquem
El més llegit