VIA Empresa, el mitjà de comunicació econòmic que més creix en audiència digital

La capçalera de Totmedia supera l'1,65 milions d'usuaris únics en un any marcat per la recuperació econòmica

D'esquerra a dreta, Aleix Ramírez, Teresa Montalat, Elena Busquets, Josep Maria Casas i Gemma Fontseca | Mireia Comas D'esquerra a dreta, Aleix Ramírez, Teresa Montalat, Elena Busquets, Josep Maria Casas i Gemma Fontseca | Mireia Comas

VIA Empresa consolida el seu creixement durant el 2022 i, a punt de celebrar una dècada del seu naixement, es converteix, una vegada més, en el mitjà de comunicació econòmic líder en català. 1,65 milions d'usuaris únics durant el 2022, 4,3 milions de sessions i un temps de lectura per sobre de l'2,30 minuts avalen l'aposta pels continguts de qualitat i en profunditat, defugint de l'ús recurrent del clicbait. Un lideratge davant del naixement enguany de nous mitjans sectorials com ara Tot Economia i ON Economia.

Gran part de les publicacions periodístiques es visualitzen des de Catalunya, el País Valencià i les Illes Baleras. El mitjà guanya notorietat a Madrid, que duplica les audiències provinents de la capital espanyola. També hi ha hagut un increment provinent del País Basc, en què des de l'abril de 2022 ha nascut EnpresaBidea, el diari econòmic i empresarial en euskera.

Més info: Elena Busquets, nova directora de VIA Empresa

VIA Empresa participa del nou diari al costat de l'equip basc que, des de les redaccions de Donostia – Sant Sebastià i Bilbao lidera el projecte.

Líder a Linkedin per segon any consecutiu

VIA Empresa ha assolit un nou rècord i es converteix en el diari líder en català a Linkedin per segon any consecutiu. La capçalera de Totmedia compta a la xarxa professional amb un total de 9.100 seguidors i un creixement del 41% durant el 2022. Pel que fa a Twitter, augmenta un 11,1% els seguidors i supera la barrera dels 20.000 seguidors per primera vegada en deu anys. Respecte a Facebook i Instagram augmenta lleugerament. La comunitat total, juntament amb els subscriptors del butlletí és de més de 40.000 seguidors.

Més info: VIA Empresa, el diari líder en català a Linkedin per segon any consecutiu

El manifest

VIA Empresa explica tot allò que passa en el món empresarial català, amb una mirada constructiva, a cops crítica, perquè creuen en una economia productiva basada en el coneixement que connecta el creixement econòmic amb els objectius socials.

Formar part de VIA Empresa és senzill: només has d'entrar en aquest enllaç i fer-te subscriptor.

Més informació
Nosaltres
EnpresaBIDEA rep el premi Rikardo Arregi
Avui et destaquem
El més llegit