Els abonaments gratuïts de Renfe per a l'últim quadrimestre de l'any entren en vigor divendres

La companyia expedeix 240.000 títols pels pròxims quatre mesos, la majoria de Rodalies

Imatge d'un tren de Rodalies a l'Estació de França | iStock Imatge d'un tren de Rodalies a l'Estació de França | iStock

Els abonaments gratuits de Renfe per a l'últim quadrimestre de l'any entren en vigor aquest divendres. Per tant, els usuaris que viatgen amb el títol de franc de Rodalies i Mitjana Distància l'han de renovar abans si volen continuar fent-lo servir durant els pròxims quatre mesos.

En un comunicat, la companyia ha detallat que fins al moment ja ha expedit 240.000 bitllets que es podran fer servir entre l'1 de setembre i el 31 de desembre, dels quals 140.000 són de Rodalies i 100.000 de Mitjana Distància. Els títols bonificats es poden sol·licitar en qualsevol moment durant el període de vigència. Igual que en els quadrimestres anteriors, en tots els casos cal dipositar una fiança, que es retorna si es fan un mínim de 16 desplaçaments.

Els abonaments es poden adquirir a través de l'aplicació mòbil de Rodalies, la web de Renfe i els canals de venda de venda tradicionals -estacions o màquines automàtiques- i cal estar registrat prèviament.

Si el govern espanyol no prorroga la mesura, en principi aquest serà el darrer quadrimestre que Renfe oferirà bitllets gratuïts per a Rodalies i Mitjana Distància i bonificats al 50% en el cas dels títols d'alta velocitat i Avant.

Més informació
Reunió entre Portbou i Renfe per avançar en el nou centre d'ús de tecnologies digitals
Renfe entrega 778.000 abonaments bonificats
Renfe estrena el nou servei d'alta velocitat amb Marsella
Avui et destaquem
El més llegit