Airbnb inaugura un centre de suport a viatgers i amfitrions a Barcelona

La plataforma generarà 800 nous llocs de treball per cobrir l'atenció al client en nou idiomes diferents

El centre estarà ubicat en unes antigues oficines de Telefonica a la Sagrera El centre estarà ubicat en unes antigues oficines de Telefonica a la Sagrera

Airbnb inaugurarà en les properes setmanes a Barcelona un centre de suport a viatgers i amfitrions en el què serà un dels centres més importants d'Europa, segons publica La Vanguardia. El centre donarà feina a 800 persones, que estaran subcontractades per la multinacional CMP -que ja gestiona deu centres de serveis per a la plataforma en altres països-.

A través d'aquest centre, que estarà ubicat en unes antigues oficines de Telefonica a la Sagrera, s'atendrà els clients en nou idiomes diferents: català, castellà, francès, italià, alemany, rus, portuguès, anglès i holandès. Segons la companyia, aquest és un dels centres de servei més grans dels set que tenen per tot Europa.

Actualment, la capital catalana ja acull un centre de comunicació i màrqueting -amb 30 treballadors- i és on hi té la seva filial per a l'Estat i Portugal. A més, fa dos anys, l'empresa nord-americana ja va adquirir i incorporar als seus serveis la catalana Trip4Real.

Més info: Airbnb compra Trip4real

En declaracions a l'ACN, fonts de la companyia han destacat que "Airbnb sempre ha contribuït a la prosperitat de Barcelona i els seus ciutadans aportant noves oportunitats per a la gent local".

Més informació
Hisenda vol gravar més Uber, Cabify i Airbnb
Airbnb complirà la normativa de consumidors
Airbnb creix a l'estiu, mentre cauen les pernoctacions extrahoteleres
Avui et destaquem
El més llegit