B-Travel rep 30.000 visitants, un 10% més

La fira de turisme d'experiències supera les seves pròpies perspectives

La fira B-Travel està dedicada al turisme d'experiències | Cedida
La fira B-Travel està dedicada al turisme d'experiències | Cedida

B-Travel ha rebut entre divendres i aquest diumenge més de 30.000 persones al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, que suposen un increment d'un 10% respecte als visitants de la passada edició, ha informat l'organització del saló en un comunicat.

Ha assegurat que el 70% dels visitants que han visitat B-Travel durant aquests tres dies han tancat pràcticament les seves vacances al saló, la qual cosa consolida "al certamen com la gran cita per als viatgers".

Les destinacions de proximitat com Catalunya, Andalusia, Canàries, Balears, Euskadi i València han estat els més demandats nivell espanyol, mentre que Cuba, la Xina, l'Índia, el Japó, el Perú i la República Dominicana ho han estat per viatjar a l'estranger.

Ha comptat amb prop de 200 expositors, la presència de totes les comunitats autònomes i 40 destinacions internacionals, i també hi ha hagut més de 40.000 degustacions servides a l'espai B-Delicious, en el qual s'han ofert més de 100 tapes.

La directora de B-Travel, Marta Serra, ha destacat que "l'èxit d'aquesta edició posa de manifest l'evident recuperació del sector i les ganes de viatjar dels catalans".

Més Informació
B-Travel registra un 2% més de participació d'empreses
Mireia Massagué: "Barcelona és una jungla en turisme"
Avui et destaquem
Comentaris