El B-Travel oferirà tres esdeveniments dedicats als professionals

El saló sobre turisme d'experiències vol donar als assistents la possibilitat de trobar oportunitats de negoci, fer nous contactes i donar visibilitat a les seves idees

El saló turístic B Travel | ACN El saló turístic B Travel | ACN

B-Travel 2019 oferirà tres esdeveniments orientats al sector professional per generar oportunitats de negoci en el marc del certamen, segons ha informat Fira de Barcelona en un comunicat. El saló sobre turisme d'experiències, que se celebrarà a Barcelona entre el 22 i el 24 de març, vol brindar als assistents la possibilitat de trobar oportunitats de negoci, fer nous contactes, donar visibilitat a idees i projectes i conèixer a potencials socis comercials tant en el B-Travel.Font, els Professional Meetings i les jorandes B-Industrial.

Més info: El B-Travel se centrarà en els professionals

El B-Travel.Font serà un espai dedicat a la transformació i innovació digital organitzat en col·laboració amb el laboratori Innovation Hub Travel Edition, una iniciativa de la fundació Mobile World Capital Barcelona i el Gremi d'Hotels de Barcelona. Aquesta àrea permetrà als assistents conèixer com la transformació digital està canviant els models de negoci del sector i ho faran mitjançant activitats de networking o de competició per a emprenedors turístics.

De la seva banda, els Professional Meetings es concentraran en reunions entre empreses de 20 minuts de durada, que tindran com a objectiu que expositors i professionals puguin trobar socis comercials a escala nacional i internacional.

Mentrestant, l'espai B-Industrial, que persegueix posar en valor l'antic patrimoni industrial com a destinació turística, acollirà les Jornades Professionals de Turisme Industrial, on donarà a conèixer diversos projectes i productes d'aquesta proposta turística.

El saló es celebrarà en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona i comptarà amb les experiències viatgeres de tots els territoris de l'Estat espanyol, així com en més de 40 països i 60 agències de viatges, hotels o càmpings, entre d'altres.

Més informació
B-Travel registra un 2% més de participació d'empreses
B-Travel rep 30.000 visitants, un 10% més
Avui et destaquem
El més llegit