La plataforma de la Cambra de Barcelona es penja en plena votació

El servei de vot electrònic remot ja torna a estar operatiu

Miquel Valls és president de la Cambra de Comerç de Barcelona ACN Miquel Valls és president de la Cambra de Comerç de Barcelona ACN

En plenes votacions a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, la plataforma de vot electrònic de Scytl ha caigut aquest migdia durant uns minuts. Així ho han confirmat fonts de VIA Empresa, tot i que des de la Junta Electoral Central (JEC) defensen que la plataforma no ha caigut sinó que anava "una mica més lenta" que de costum.

Després d'una breu interrupció, sembla que el servei de votació electrònica remota que estarà obert fins a aquest dimarts a les 9 del matí ja torna a funcionar. A partir de dimecres, tindran llocs les votacions electròniques presencials entre les 10 i les 18 hores a les oficines centrals de Diagonal, 452 o a cadascuna de les 10 delegacions repartides arreu del territori. 

Més info: La Cambra de Barcelona té una cita amb la història

La candidatura Anem per Feina també ho ha anunciat a través de les xarxes socials: "Atenció! Des de fa una estona la plataforma de vot de la Cambra de Barcelona ha caigut i no funciona. Molts dels nostres votants estan trucant-nos per avisar d'aquestes irregularitats. Estarem a l'aguait". El presidenciable Ramon Masià ja ha presentat fins a dos recursos d'alçada i no descarta impugnar el procés electoral a les eleccions de la Cambra de Barcelona. El fantasma de la impugnació més viu que mai. 

Més informació
Pimec vol una única candidatura patronal a les eleccions a la Cambra
El vídeo inèdit del debat electoral a la Cambra de Barcelona
Comertia vol fer-se un lloc a la Cambra de Comerç
Avui et destaquem
El més llegit