El vídeo inèdit del debat electoral a la Cambra de Barcelona

VIA Empresa fa un recull dels 'Best Hits' del debat entre candidats celebrat al Payment Innovation Hub

Els participants al debat electoral a la Cambra de Barcelona | Àngel Bravo Els participants al debat electoral a la Cambra de Barcelona | Àngel Bravo

VIA Empresa va organitzar el primer debat obert a les eleccions a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. A quatre bandes i en un dels llocs més disruptius de la ciutat: el Payment Innovation Hub, situat a la planta baixa de l'edifici del Pier 01. La presentació va ser cortesia del CCO del Barcelona Tech City, Ricard Castellet, que va ratificar que a "Barcelona i Catalunya tenim una molt bona oportunitat per estar en el mapa mundial de l'economia".

Més info: Un debat per servir (i despertar) la Cambra de Barcelona

Hi van participar: el candidat presidenciable Enric Crous, la general counsel de Telam, Silvia Sorribas, en representació del seu seu cap de llista Carles Tusquets, president de Trea Capital i Banco Mediolanum a Espanya, el fundador de Petrolis IndependentsJoan Canadell, en representació de la candidatura Eines de PaísCarol Daunert, portaveu de l'Associació 50a50. L'únic candidat que no hi va assistir va ser l'economista Ramon Masià que tot i haver acceptat inicialment, va declinar la invitació a última hora. 

Un debat per servir (i despertar) la Cambra de Barcelona. Aquest va ser el titular d'una crònica que va fer història cameral: la política, les 14 cadires de plata, la paritat i la transformació de la institució. Coincidint amb l'inici de les eleccions de la Cambra de Barcelona, des de VIA Empresa hem volgut fer un recull dels Best Hits d'un debat que va durar dues convertint-ho així en poc més de cinc minuts.

Més info: La Cambra de Barcelona té una cita amb la història

El nostre objectiu és clar: donar informació i comunicar. En aquestes eleccions, sobretot hi han de guanyar els autònoms, les petites, mitjanes i grans empreses! 

Més informació
Més que una Cambra
Política (o no) a la Cambra de Comerç de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit