La Cambra de Terrassa demana a les empreses sumar-se al confinament

Cambra de Terrassa també denuncia el retard en l'aplicació de mesures econòmiques per minimitzar l'impacte de la crisi

Ramon Talamàs és el president de la Cambra Terrassa. | Bernat Millet Ramon Talamàs és el president de la Cambra Terrassa. | Bernat Millet

El president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, demana a les empreses no lligades a la fabricació i distribució d'aliments, farmàcies i d'altres activitats de primera necessitat que secundin al màxim que els sigui possible el "necessari confinament de la població" i fomentin el teletreball.

Una crida que arriba després que aquest dilluns 16 de març s'hagin vist aglomeracions en transports públics de Barcelona, tot i que el trànsit per carretera ha disminuït substancialment. El Govern espanyol ha limitat la mobilitat personal excepte per anar a treballar, adquirir productes de primera necessitat o cuidar persones vulnerables.

Talamàs: "Volem denunciar el retard en decidir i comunicar mesures econòmiques necessàries. Ara més que mai la societat necessita amb la màxima urgència polítiques actives i valentes"

A més, en el seu comunicat, el president de la Cambra de Terrassa lamenta la lentitud en aplicar mesures econòmiques per minimitzar l'impacte del coronavirus: "Volem denunciar el retard en decidir i comunicar mesures econòmiques necessàries. Ara més que mai la societat necessita amb la màxima urgència polítiques actives i valentes ja que, retardar la seva concreció, pot agreujar exponencialment la complicada situació en la qual ja s'ha situat la nostra activitat econòmica".

Des de l'entitat empresarial també es posen a disposició del teixit empresarial per resoldre dubtes sobre expedients laborals, ajornaments impositius i d'altres qüestions que puguin sorgir.

Més informació
Nissan atura la producció a la Zona Franca i Montcada pel coronavirus
Seat també atura la producció pel coronavirus
Avui et destaquem
El més llegit