Canadell cedeix Turisme de Barcelona a Eduard Torres

L'entitat compartirà objectius amb la Cambra, que passen per descentralitzar el turisme i crear sinergies entre Barcelona i la resta del territori

Eduard Torres, nou president del comitè executiu de Turisme de Barcelona | Cedida Eduard Torres, nou president del comitè executiu de Turisme de Barcelona | Cedida

Eduard Torres és el nou president del comitè executiu de Turisme de Barcelona. El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, li ha cedit el càrrec -reservat per a aquesta figura- al fundador de la cadena hotelera Grup Duquesa. Segons ha anunciat l'organisme a través d'un comunicat, la delegació arriba després de presentar el full de ruta 2030/40, ja que "se centrarà en l'execució del nou pla". 

Torres és el vicepresident del Gremi d'Hotels de Barcelona i el CEO de l'Hotel Duquesa de Cardona. La cadena hotelera compta amb aquest i dos establiments més a la província de Barcelona. El nou president de Turisme de Barcelona també és el fundador de l'empresa de rehabilitació d'edificis Med-Building i patró de la Fundació Cardona Històrica, una entitat publicoprivada que promou el turisme a Cardona.  

Descentralitzar el turisme

El projecte 2030/40 que marcarà el mandat de Canadell al capdavant de la Cambra centra un dels 15 punts en el turisme. Segons el comunicat, la presidència de Torres anirà en consonància amb els objectius marcats. Aquests passen per descentralitzar el turisme i, per tant, potenciar les visites més enllà de Barcelona. A més, persegueixen la creació de sinergies amb la resta de recursos turístics de Catalunya. 

Torres es va llicenciar en ADE per l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (Esade) el 1991. A més dels seus càrrecs al Gremi d'Hotels i a Turisme de Barcelona, és secretari patró de la Fundació Vila Medieval de Cardona, que té l'objectiu de preservar el patrimoni, i membre de la fundació SHE, que promou els hàbits saludables.

Més informació
Recels, hotels i opacitat de la taxa turística
Barcelona inverteix part de la taxa turística en projectes de retorn econòmic
El turisme torna a triar Catalunya per viatjar i per gastar
Avui et destaquem
El més llegit